image slide 2

SUCCESS STORIES BY EFFEKTIV

Nu blir NetOnNet och Effektiv långsiktiga lagkamrater

Vi är mycket stolta över att presentera NetOnNet som en långsiktig samarbetspartner. Med en gemensam vision, där medarbetaren och laget står i centrum, ingår NetOnNet och Effektiv nu ett långsiktigt partnerskap gällande inhyrning av personal.

Lagkamrater med lika värderingar

Tillsammans delar bolagen synen på vikten av att vara en arbetsgivare som ger personalen optimala förutsättningar att lyckas och utvecklas i kombination med ett hållbarhetsperspektiv. Utöver lika värderingar, delar bolagen den lokala förankringen, vilket gjorde valet att samarbeta naturligt för båda parter.

– Den gemensamma tonvikten vi har på att vara en bra arbetsgivare, våra likartade värderingar och målet att växa tillsammans i ett långsiktigt partnerskap gjorde att vi landade i ett samarbete, säger Jozefina Pilipovic, kontorschef för Effektiv Borås.

– Effektiv tillför ytterligare energi och kompetens in i vår verksamhet. Enkelt, ärligt, nytänkande och tillsammans – mitt i prick med våra värderingar, säger Sandra Bexell, centrallagerchef för NetOnNet.

Effektiv blir huvudleverantör

Genom samarbetet blir Effektiv huvudleverantör till NetOnNet gällande inhyrning av kollektivanställda. Tillsammans ska bolagen verka för gemensamt erfarenhets- och kunskapsutbyte, stärkta relationer och en stabil plattform för konsulterna att utvecklas på. I dagsläget använder även NetOnNet Effektiv till direktrekryteringar inom vissa segment. På sikt ser Effektiv därmed potentialen att bli en helhetsleverantör med den utökade tjänste-och produktflora som Effektiv erbjuder. Vi ser möjligheten att genomföra många innovativa och intressanta upplägg samt uppdrag tillsammans på resan vi tillsammans skapar.

– Vi på NetOnNet har en vision om att skapa en arbetsplats som är det självklara valet för alla jobbsökande lagermedarbetare i Borås. Tillsammans med Effektiv som partner känns det som en match vi redan spelar och som vi definitivt ser ut att kunna vinna, fortsätter Sandra Bexell.

– För oss på Effektiv är det en självklarhet att assistera våra kunder på deras hemmaplan genom att framtidssäkra företaget med rätt kompetens. Att få spela på samma planhalva som NetOnNet gör oss till en mycket stolt lagkamrat, avslutar Jozefina Pilipovic.

Grattis till oss för att vi vill spela i samma lag med möjligheten att tillsammans vinna GULD!