image slide 2

Effektiv rekrytering

Vi skapar vinnande lag med rätt spelare

Behöver du exempelvis tillsätta en VD, systemutvecklare eller administratör? Vi har nätverk och expertis inom olika områden och kan tillsätta hela ditt dreamteam.

DÄRFÖR SKALL DU VÄLJA EFFEKTIV VID NÄSTA REKRYTERING!

Kanske har du redan insett vikten av en extern part som ansvarar för din rekryteringsprocess eller delar av den. Men vad är det som gör att det är just Effektiv som når din guldkandidat?

VI KAN OLIKA BRANSCHER – ALLA NIVÅER.

Vi har gedigen kunskap om olika typer av verksamheter. Idag rekryterar vi till alla tjänster på alla nivåer, alltifrån logistikchef till ekonomiassistent. Vi har länge varit en spelare att räkna med när nya branscher växt, såsom IT och E-Commerce, där vi har många referensuppdrag.

VI NÅR UT.

Överallt men aldrig ingenstans. Effektiv verkar lokalt på många orter – alltid nära dig. Vi hittar alltid nya forum och moderna metoder för att möta kandidaterna där vi vet att de befinner sig. Även när det gäller de allra svåraste tillsättningarna.

image slide 2
image slide 2
image slide 2
image slide 2

VI ÄR INNOVATIVA.

Vi har investerat i en större plattform på LinkedIn där vi kan paketera information och en helhetsbild av kandidatmarknaden till dig. Vi har förvärvat tech-bolaget ipool, ett digitalt kommunikationsverktyg som gör hanteringen smidigare för alla parter: Kund, kandidat och konsult.

VI ÄR KVALITATIVA OCH FLEXIBLA.

Med en kombination av nätverk, erfarenhet och akademi inom vårt rekryteringsteam, får vi en blandning av både traditionella metoder och nytänkande. Alla Effektivs rekryteringskonsulter är certifierade i välbeprövade tester inom personlighet, motivation och färdighet som är förankrade i forskningen. Vi hjälper dig med hela rekryteringsprocessen, men självklart kan vi även bistå med endast delar av den.

VI ÄR EN SAMARBETSPARTNER, MEN OCKSÅ EN LAGKAMRAT.

Våra rötter inom lagsport genomsyrar hela vårt bolag – vi arbetar i team i våra rekryteringsprocesser. Som lagkamrat har vi också en sportslig attityd mot kandidater. Genom verktyg som Trustcruit säkerställer vi att vi alltid håller en hög kandidatupplevelse – vi ger det lilla extra. Som ett värderingsstyrt bolag är det också viktigt för oss att vara en lagkamrat i samhället, där vi supporterar olika idrottsföreningar.

VI SOM FINNS HÄR FÖR ATT HITTA DIN DRÖMSPELARE

Vi är stolta över att ha förtroendet att hjälpa dig!

Rekrytera eller hyra in? Vad passar ditt behov?

Nedan finner du några av våra andra tjänster

Effektiv Bemanning

Bredda laget snabbt och enkelt med taktikhyrda medarbetare
LÄS MER

Second Opinion

Utvärdera förmåga och potentialen för dina slutkandidatern
LÄS MER